GERNIK ART CAMP

Este cel mai longeviv eveniment organizat la Pensiunea Gernik 100, fiind dedicat artei și frumosului.

Tabăra de creație Gernik Art Camp se află deja la a XIV-a ediție formând astfel, o adevărată comunitate de artiști plastici de renume național și internațional, care vin pentru a găsi inspirație și a se încărca cu energia creatoare a acestor meleaguri. Lucrările acestora sunt vernisate mai apoi, într-una din galeriile de artă din Timișoara.

Vino să vezi
Evenimente - Gernik Art Camp
Evenimente la Gernik - Tabăra de Artă
Gernik Art Camp

Tabere de copii

Pensiunea Gernik - Tabăra de copii

La Pensiunea Gernik 100, copiii au prioritate! Organizăm tabere de vacanță și tabere de creație unde micuții vor da frâu liber imaginației. Credem că prin joc și joacă, copiii își dezvoltă creativitatea, pensiunea punând la dispoziție zona de joacă în aer liber care este atent supravegheată. 

Drumețiile sunt nelipsite, copiii descoperind peisajele din apropiere cu aceeași înflăcărare a unui explorator în căutare de comori ascunse.

Tabără de pictură Gernik

ENISALA MOTO ADVENTURE

Este un eveniment care adună români și cehi iubitori de adrenalină în natură.

Proiectul dorește să acopere o paletă peisagistică cât mai largă, unde pasionații de trasee cu ATV-ul, enduro sau moto au parte de experiențe unice.

Gernik - Enisala Moto Adventure
Evenimente la Gernik - Enisala Moto Adventure

ROCK LA GERNIK

Gernik Rock Festival a ajuns deja la cea de-a VIII-a ediție. Este unul dintre cele mai faine proiecte muzicale din Banat. Reprezintă un adevărat schimb de experiență pentru cehii care vin aici de peste hotare și pentru românii care iubesc rock-ul. Festivalul este amenajat într-o scenă vie a naturii în care răsună muzica de calitate pentru pofticioși și pofticioase de ritmuri rock’n’roll.

Zdob și Zdub, Toulouse Lautrec sau Melmac Riders, DJ sârbi și muzică internațională conturează experiența Rocker’s Challenge ajunsă deja la cea de-a VII-a ediție, și nu doar atât! Pe lângă asta, Festivalul de Rock Cehesc este deja la cea de-a II-a ediție și promite să fie la fel de faimos ca geamănul lui mai experimentat.

ROCK LA GERNIK - Evenimente Pensiunea Gernik