Nu e rost de plictiseală când ajungi la noi în zonă! Ai parte de o varietate de obiective turistice gata să te întâlnească.

Dacă ești un iubitor de drumeții și un spirit liber poți face trasee până la Ostrovul Mare sau până la morile de apă din sat ori de pe râul Gramenska.

Cei care cunosc adrenalina și nu au nicio teamă să se împrietenescă cu ea, găsesc natura și împrejurimile prielnice pentru ture enduro, motocross sau cu ATV-ul. Și nu numai! Vă îmbiem la plimbări cu bicicleta sau chiar călărit, iar iarna puteți face o cursă cu snowmobilul.

Activități Gârnic
spre cetatea Golubac

Seara, după o zi lungă și plină de peripeții, puteți să vă bucurați de compania celor dragi în jurul unui foc de tabără, jucând badminton sau fotbal, stând la povești și depănând amintiri. De altfel, avem un loc special amenajat pentru copii, perfect pentru jocuri și bucurii.

Iar dacă vrei să fii cu adevărat uimit, o plimbare cu barca pe Dunăre la Cazane este o experiență pe care nimeni nu o poate refuza. Te vei îndrăgosti de peisajul sălbatic pe care apa l-a construit în stâncă și de magia locului în care te afli.

împrejurimi Pensiunea Gernik
Gârnic iarna
Activități Pensiunea Gernik